טיפים למעסיקים:
בחירת מועמד וראיון עבודה
סביבת הראיון- יש למצוא סביבה שקטה וללא הפרעות, שתאפשר לכם להתרכז ותאפשר למועמד לענות על שאלות אישיות בלי לחוש אי נוחות. סביבת ראיון מכבדת תיתן למועמדים פוטנציאליים תחושה טובה לגבי החברה שלכם. דאגו שבמהלך הראיון לא יהיו הפרעות או כניסה של אנשים למשרד והשתיקו את הטלפונים.
זמן המתנה לשיחה – זכרו כי מועמדים מפנים את זמנם לקראת הפגישה בדיוק כמוכם ואף יותר- כי הם מגיעים אליכם במיוחד עבור הפגישה. השתדלו להגיע בזמן לראיון. אם אין ברירה ואתם מתעכבים, עדכנו את המועמד כמה שיותר מוקדם. אם כבר הגיע וממתין לכם, התנצלו ועדכנו אותו כמה זמן ייאלץ להמתין, כדי ליצור מסגרת זמן ברורה ולמנוע תסכול.
כבוד למועמד- למעסיקים יש לעיתים תחושה שהמועמדים צריכים להתכוונן לפיהם, לאור המספר הגדול של מחפשי העבודה בשוק, וכיוון שהם אלו שמחפשים עבודה ובעצם תלויים בהחלטתכם והרושם שקיבלתם מהם- אך זכרו כי גם אתם צריכים אותם והתייחסו אליהם בהתאם. זלזול במועמדים בכל דרך שהיא תגרום להם לא לרצות לעבוד בארגון, ואתם עלולים להפסיד עובדים מצוינים ואיכותיים, שיש להם אופציות נוספות למשרות, בגלל יחס לא נעים, איחור לראיון, וכו'.
מבנה הראיון – מעבר על קורות החיים טרם כניסת המועמד לראיון תעזור לכם להתמקד ומומלץ לסמן לעצמכם מראש נקודות חשובות עליהן תרצו להתעכב, פרטים שמעלים סימני שאלה וכו'. בתחילת הראיון הציגו את עצמכם ואת תפקידכם וספרו אודות הארגון. הובילו את הראיון אך גלו גמישות ונסו לנהל שיחה שמתאימה לאופי המועמד. אפשרו למועמד בתום הראיון לשאול שאלות או לציין נקודות חשובות בעיניו שלא עלו בשיחה- זו גם מחווה של כבוד וגם תוכלו ללמוד רבות על המועמד לפי אופי שאלותיו או הדברים החשובים לציון בעיניו.
זמן-
· מהי זמינות המועמד להתחיל בעבודה החדשה?
· האם למועמד כוונה ללמוד? חשוב לבדוק במה זה יתבטא מבחינת שעות עבודה ביום יום, אבל חשוב
גם לזכור שיש השפעה על תקופות מבחנים או עבודות שצריך להגיש, ולעשות מראש תיאום ציפיות.
· אם יש צורך- יש נכונות לשעות נוספות?
· המועמד מתכנן נסיעה לחו"ל? לכמה זמן?
התנהלות השיחה- האם המועמד מראה רצון רב לקבל את התפקיד? האם מעוניין בו? שימו לב האם המועמד עונה לשאלות באופן ממוקד וברור או שהוא "מתפזר" או נמנע במכוון מלהשיב לשאלות במקרים מסוימים. אם המועמד לא משיב באופן ישיר על כל השאלות, הדבר יכול להצביע על חשיבה שאינה מסודרת. אם המועמד נמנע מלהשיב על שאלות מסוימות, אם מדובר על שאלות אישיות או על מקום העבודה הקודם- יתכן שיש לו מה להסתיר או שמפחד להיכשל בלשונו. הימנעות משאלות מקצועיות תעיד על חוסר ידע, ואם מדובר במשרה שדורשת ידע מוקדם רב, התעקשו על הנושא בכדי שתוכלו לדעת בדיוק מהי הרמה המקצועית של המועמד.
שמירת העובד בארגון, בונוסים, תגמולים ופעילויות רווחה
תנאי העסקה-
באופן טבעי, עובדים יודעים מהם תנאי ההעסקה של מקביליהם בחברות אחרות ועל כן נוהגים להשוות ביניהם. אם תנאי ההעסקה שלהם פחותים משמעותית, הם ידעו על כך באופן כמעט מיידי, דבר שיגרום למרמור ואכזבה ובסופו של דבר גם לעזיבת מקום העבודה.
אווירה-
עובדים שמחים הם עובדים טובים. כדאי וחשוב לקדם פעילויות חברתיות של העובדים, כדי להקל על אווירה מתוחה ושיח שסובב רק סביב עבודה. כינוסים לקראת חגים, אירועים מחלקתיים, חגיגת ימי הולדת, פעילויות גיבוש ועוד... יתרמו להתלהבות ומצב הרוח בארגון.
תאום ציפיות-
חשוב להיות כנים עם העובדים כבר בתחילת דרכם, וליצור ציפיות ריאליות לקידום, ושיפור בתנאים לאורך זמן.
טיפים- איך לכתוב קורות חיים?
למקד את התוכן – כדאי להדגיש את המאפיינים שנחוצים למשרה אליה אתם מגישים קורות חיים, ולהבליט אותם בתפקידים שמילאתם בעבר. בנוסף, כדאי לחשוב מהם הנתונים הכי חשובים שלנו, ולמקם אותם בחלק העליון של הדף.
הגהה ועריכה- שגיאות כתיב והקלדה בפרט ונראות המסמך בכלל- בעלי תפקיד משמעותי בקבלת ההחלטות לגבי המועמד ויכולים לפגוע משמעותית בסיכוייו לקבלה.
אורך המסמך- קורות חיים ארוכים ועמוסים בדרך כלל יגרמו ליותר נזק מתועלת. רצוי לצמצם את המסמך לעמוד אחד ממוקד וברור. ותרו על אינפורמציה שאינה רלוונטית, והעדיפו פסקאות קצרות וממוקדות על פני פסקאות עמוסות וארוכות שמקשות על העין לסרוק אותן ולהגיע למידע הרלוונטי.
עיצוב- לא להגזים בריבוי פונטים, גדלי כתב, צבעים, תמונות וכו'.
מבנה קורות חיים:
פרטים אישיים
שם ומשפחה:
תאריך לידה:
ארץ לידה: (מומלץ בעיקר לדוברי אנגלית שפת אם, או אם נדרשת שפה ספציפית התואמת את השפה השגורה, בארץ הלידה )
תאריך עלייה לארץ (רק אם בחמש שנים אחרונות, והשפה העברית איננה קולחת)
מצב משפחתי:
מגורים:
פרטי התקשרות:
השכלה וקורסים
שנת התחלה-שנת סיום תואר/תעודה, מקום הלימודים.
שפות:
שפה ורמת שליטה
מחשבים
רמת שליטה ושמות התוכנות. דגש על תוכנות מקצועיות רלוונטיות- שרטוט, חשבונאות וכו'.
ניסיון מקצועי
שנת התחלה-שנת סיום מקום עבודה, תפקיד.
שונות
התנדבויות, שליחויות, תחביבים, המלצות וכדומה
טיפים לחיפוש עבודה:
1. השתמשו בכמה שיותר מקורות: חברות השמה וכ"א, אתרי אינטרנט, מודעות בעיתונים, חברות כוח אדם פרטיות, ירידי תעסוקה. אל תהססו לבקש עזרה ממכרים.
2. קורות חיים: קורות החיים הם הפנים שלכם. השקיעו זמן ומאמץ לכתוב אותם- וניתן גם להיעזר בשירותנו כדי לכתוב אותם. על הקורות חיים להיות משכנעים וברורים - הם כרטיס הכניסה שלכם לראיונות עבודה. אל תמסרו שמות ממליצים לפני שתתבקשו לעשות זאת, אלא הסתפקו בלכתוב "שמות ממליצים ימסרו עפ"י דרישה." ניתן לצרף לקו"ח מכתב תמציתי נלווה.
3. במהלךחיפוש העבודה ולקראת שיחות וראיונות טלפוניים עם מעסיקים או עם חברות השמה, הצטיידו בכלי כתיבה, נייר ויומן. כדאי שתהיו מוכנים לקבל שיחות או מידע שיקדם אתכם, ותוכלו לכתוב לעצמכם נקודות חשובות או לקבוע ראיונות מבלי לעכב את המראיין. רכזו את כל המסמכים הרלוונטיים, תעודות, ועוד- במקום אחד וזמין.
טיפים לראיונות עבודה
ראיון טלפוני מקדים
לרוב, טרם הזימון לראיון ישוב, יתבצע ראיון טלפוני מקדים. שימו לב כי מדובר בראיון עבודה לכל דבר ויש להתייחס אליו ברצינות הראויה. לחייך, לזרום, להביע אנרגיות טובות ושמחת חיים. במידה והשיחה תתנהל באופן חיובי, תזומנו לראיון המשך.
1. הכנה מוקדמת- אתרו בקורות החיים שלכם נקודות שיכולות להעלות קונוטציות שליליות והכינו אליהן תשובה מראש, למשל- מדוע עזבת את מקום העבודה הקודם? מדוע עזבת משרות קודמות לאחר תקופה קצרה בכל מקום? גם לשאלות חיוביות וכלליות כדאי להכין תשובה מראש- "ספר לי על עצמך", "מה אתה עושה בזמנך הפנוי?"- אם תכינו תשובות מראש תוכלו לחשוב איך לשלב ולהדגיש את התכונות שלכם שאתם חושבים שיהיו רלוונטיות למשרה אליה אתם מתראיינים.
2. זמן- אם אתם במקום רועש או סביבה שלא מאפשרת לכם להתראיין באותו הרגע, עדיף לדחות את השיחה. בקשו את מספר הטלפון והשם, והגדירו זמן בו תתקשרו בשנית. הקפידו לעמוד בזמנים ולדייק- אלו תכונות חשובות. למשל: "איני יכול לשוחח כרגע, אשמח לקבל את מספר הטלפון ואת שמך, ואתקשר אליך בעוד שעה/ בשעה 15:00, תהיה זמין/ה?"
3. קול וטון- דברו בקול ברור וצלול, ובנימוס. הקדישו לשיחה את מלוא תשומת הלב וודאו לפניה שאין גורמים שיוכלו להפריע לכם במהלך שיחה. היו בעלי מוטיבציה והתלהבות, היו ידידותיים אך לא חברותיים מדי- התייחסו בכבוד אל המראיין שלכם.
4. ניתן ורצוי לשאול את המראיין שאלות כדי שתוכלו לקבל פרטים נוספים על המשרה, אך שימו לב לא להגזים בשאלות.
5. דאגו שיהיה לידכם כלי כתיבה ודף, ואם יש צורך גם יומן, כדי שתוכלו לכתוב נקודות חשובות במהלך השיחה ולקבוע מועד לראיון במידה ותתבקשו לכך בלי לעכב את המראיין.
ראיון עבודה
1. הכנה מוקדמת- כשידוע לכם שם החברה- כנסו לאתר האינטרנט שלה ולמדו עליה- במה בדיוק הם עוסקים, מה ההתמחויות שלהם ועוד. ציינו בפני המראיין שלמדתם על החברה- זה מראה על התעניינות ורציניות. אם אתם יודעים שתתראיינו אצל המנכ"ל או אדם מוכר אחר- נסו גם לחפש פרטים עליו באופן אישי.
2. הגיעו בזמן- זכרו שיש פקקים ודאגו לא לאחר, גם אם המשמעות היא לצאת מאוד מוקדם. עדיף להקדים למקום, לאתר אותו, לשתות קפה ולהמתין בחוץ כך שתוכלו לתמרן את הכניסה שלכם למקום כ-5-10 דקות לפני השעה שנקבעה- מאשר להגיע באיחור. כשאתם נכנסים לראיון- כבו את הטלפון הנייד והקדישו למראיין את מלוא תשומת הלב.
3. גישה חיובית- היו בטוחים בעצמכם, ממוקדים ורגועים.
4. תשובות לשאלות- השיבו באופן ענייני ופשוט, בלי להתחמק. אי מענה על השאלה מראה שיש לכם משהו להסתיר או להתבייש בו. היו מוכנים לשאלות קשות- התכוננו לכך מראש כדי למנוע לחץ בראיון עצמו. דעו מהן החולשות שלכם וחישבו מראש כיצד להציג אותן באופן שלא יפגע בכם במידה ותצטרכו. בתשובה לשאלה "מדוע עזבת את מקום העבודה הקודם?"- פתחו תמיד במספר מילים חיוביות על מקום העבודה הקודם. גם אם פוטרתם, אל תדברו בכעס על מקום העבודה הקודם. נסו להציג את הנסיבות תוך שימוש בשאלה להתקדם הלאה- "התקדמתי והתמקצעתי בחברה הקודמת, וכעת אני רוצה ללמוד דברים חדשים נוספים ממקור אחר, ולצעוד קדימה."
5. כבוד כלפי המראיין- אל תצטנעו מדי ודעו להציג את המעלות והתכונות החזקות שלכם. מאידך, אל תפריזו- דבר היכול להתפרש כהתנשאות. ציינו את הידע והחוזקות שלכם בפשטות, כהצגת עובדות. ותרו על הציניות ואל תענו על שאלה בשאלה. הפגינו כבוד אל המראיין שלכם גם אם הוא נראה צעיר או ותיק פחות מכם. תנו למראיין להוביל את השיחה.
6. שאלות- ברוב המקרים יאפשרו לכם לשאול שאלות בתום הראיון. הכינו מספר שאלות מראש- שאלות חכמות יותירו תחושה של התעניינות ורצינות.
7. אמרו תודה- גם אם הראיון הסתיים ולא הלך טוב לדעתכם- תמיד היו מנומסים והודו למראיין על הזמן שהקדיש לכם.
איך מתלבשים לראיון עבודה?
1. לבוש מוקפד ונקי- יש להגיע לבושים היטב, בבגדים שמשדרים רצינות. דוגמאות: מכנס ארוך או חצאית באורך הברך.
2. לא להגיע בבגדים מלוכלכים או לא מגוהצים!
3. לא להגיע בלבוש חשוף מדי- חולצות בטן וגופיות או חצאיות קצרות אינן מתאימות.
4. נעליים- מומלץ לא להגיע בכפכפים או סנדלים. לגברים- נעליים סגורות. לנשים- ניתן להגיע עם נעלי עקב לא גבוהות.
5. צבעים- כדאי להימנע מלבוש שחור מלא או צבעים צעקניים. השתדלו לשלב גוונים בהירים ונעימים לעין.
6. איפור לנשים- רצוי איפור קליל וטבעי, ולא מוגזם.
7. אסתטיקה- שימו לב לשימוש בדאודורנט ובושם.
שפת גוף
1. מרחב אישי- לשמור על המרחב האישי של המראיין: לא להישען על השולחן שלו, לא להניח את החפצים שלכם על השולחן שלו ולא לגעת בחפצים שיש שם.
2. לחיצת יד- הושיטו את ידכם אל המרואיין והציגו את עצמכם. הוסיפו "בוקר טוב", או "נעים מאוד".
3. הישירו מבט למראיין. הסטת המבט יוצרת תחושה של חוסר אמינות וחוסר ביטחון.
4. חייכו והיו נעימים. אל תשדרו לחץ או בהלה- מראיין לא ירצה לקבל לעבודה אדם חסר ביטחון והססן.
דוגמא
הסכם עבודה
הסכם זה נערך ונחתם ב____ ביום____ לחודש____ בשנת_____.
בין ________________ (להלן צד א') מצד אחד לבין ________________ (להלן העובד) מצד שני, הואיל וצד א' היא חברה _____________ שיש לה צורך בבעל/ת התפקיד ___________, והואיל וצד ב' חפץ להיות מועסק על ידי החברה.
המבוא להסכם זה מהווה חלק בלתי נפרד ממנו.
1. העובד יחל עבודתו בחברה בתאריך___________ ויועסק בתפקיד __________ בכפיפות ישירה ל________________. העובד יידרש לפעול בהתאם להנחיותיו ולהוראותיו של הממונה הישיר שלו, כדרישות התפקיד וכפי שיהיו מעת לעת. תפקידיו וסמכויותיו של העובד בתפקיד יוגדר מזמן לזמן ע"י מנכ"ל החברה או מי שיוסמך על ידו.
בין היתר באחריותו:
א. ______________
ב. ______________
ג. ______________
2. תקופת ההסכם אינה מוגבלת והצדדים יהיו רשאים להביא את ההסכם לסיומו ע"י מתן הודעה מוקדמת ובכתב ע"פ הקבוע בחוק.
3. התחייבויות העובד- העובד מתחייב בזה כדלקמן:
א. למלא רק תפקיד זה כפי שנחתם בהסכם זה, ולא למלא כל תפקיד נוסף או כל עבודה אחרת בין בתמורה ובין שלא- ללא אישור מוקדם בכתב מהחברה.
ב. מתחייב להודיע מיד לחברה באם הורשע בעבירה כלשהי.
ג. העובד מצהיר כי אינו קשור בהווה, ומתחייב לא להיקשר כל עוד הוא עובד בחברה, התחייבויות כלשהן כלפי צדדים שלישיים שייתכן ויפגעו במילוי תפקידו בחברה או בהתחייבויותיו בהסכם זה.
4. שכר ותנאי עבודה
א. מוסכם ומובהר כי תפקידו של העובד נמנה עם תפקידים הדורשים מידה מיוחדת של אמון אישי - כמשמעותם בחוק שעות עבודה ומנוחה תשי"א- 1951, ולפיכך לא יחולו על העובד הוראות החוק הנ"ל והוא לא יהיה זכאי לתמורה נוספת כלשהי בגין עבודתו מלבד זו המפורטת במפורש בחוזה זה.
ב. העובד מתחייב לעבוד לפחות בין יום א'-ה' בין השעות ____ עד ____ וכן בימי ו'_____ בחודש בין השעות _____ עד ______. מתחייב שלא להעדר בשעות העבודה שלא בהסכמת הממונים עליו מראש.
ג. העובד יהיה זכאי לשכר עבודה חודשי ברוטו בסך ________ ₪. תשלום בגין שעות נוספות ____% לשעת עבודה ובימי ו' _____% לשעת עבודה.
ד. החזרי נסיעות יעמדו על _____ ₪ בנוסף לשכר שנקבע.
ה. במידה ותאושר הכשרה מקצועית, היא תבוצע ע"ח החברה.
ו. העובד יהיה זכאי ל____ ימי חופשה שנתית לפי החלטת הנהלת החברה, אך לא פחות מהקבוע בחוק. כמות הצבירה תהיה בהתאם לחוק חופשה שנתית וניתנת לפדיון בסיום החוזה במידה ולא נוצלה בתקופת ההודעה מוקדמת להפסקת העבודה. מועד החופשה יתואם עם________.
ז. העובד יהיה זכאי ל____ ימי מחלה בתשלום, בהתאם לקבוע בחוק.
ח. לאחר ___________מתחילת עבודת העובד בחברה, יופרש עבוR העובד לפוליסת ביטוח מנהלים, שתנוהל על שם העובד עם אפשרות להפרשה הדדית, בשיעור ___% מהמשכורת ובלבד שהעובד יפריש את אותו הסכום למטרה זאת.
5. סיום וביטול ההסכם
א. בכל משך תקופת ההודעה המוקדמת בין שהיא ניתנה על ידי העובד ובין שניתנה ע"י החברה, ימשיך העובד את עבודתו בחברה, אלא אם הורתה לו החברה אחרת. מוסכם בין הצדדים כי "דמי הודעה מוקדמת" כהגדרתם בחוק, יכללו שכר בסיס ללא תנאים נלווים כגון רכב וכו'.
ב. העובד מתחייב למסור לחברה ביום העזיבה את כל המידע והמסמכים וכל חומר אחר שהגיע אליו או הוכן על ידו במהלך עבודתו ובהקשר אליה.
6. אי תחרות ושמירת סודיות- העובד יחתום על כתב התחייבות לשמירת סודיות ולאי תחרות כתנאי יסודי להעסקתו בחברה.
7. כל שינוי או תוספת להסכם זה, יעשה אך ורק בכתב, ויחייב את הצדדים בהתאם.
ולראיה באו הצדדים על החתום:
החברה – צד א' העובד – צד ב'
_______________________ _______________________
דוגמא
הסכם עבודה: נציג מכירות
הסכם זה נערך ונחתם ב____ ביום____ לחודש____ בשנת_____.
בין ________________ (להלן צד א') מצד אחד לבין ________________ (להלן העובד) מצד שני, הואיל וצד א' היא חברה _____________ שיש לה צורך בבעל/ת התפקיד ___________, והואיל וצד ב' בעל ידע בתחום זה.
המבוא להסכם זה מהווה חלק בלתי נפרד ממנו.
3. העובד יתחיל עבודתו בחברה בתאריך___________ ויועסק בתפקיד __________ בכפיפות ישירה ל________________.
העבד יידרש לפעול בהתאם להנחיותיו ולהוראותיו של הממונה הישיר שלו, כדרישות התפקיד וכפי שיהיו מעת לעת.
בין היתר באחריותו:
ד. ______________
ה. ______________
ו. ______________
4. העובד מתחייב למלא תפקידו בנאמנות ובמסירות במיטב כישוריו תוך שמירה על סודיות, בתקופת העבודה ולאחריה ע"פ נספח הסודיות המצ"ב.
5. שעות עבודה: העובד מתחייב לעבוד בימים _____ בין השעות _____ עד ______, וביום ו' אחת לחודש בין השעות_____ עד _______. יחד עם זאת, מתחייב העובד והיה ויידרש, לעבוד גם ש"נ, בהתאם לצרכים.
6. התגמול:
א. משכורת: משכורתו החודשית של העובד _____ ש"ח ברוטו. למשכורת תיווספנה תוספת יוקר ו/או תוספות שכר כלליות כפי שיחולו על כלל השכירים במשק מעת לעת, ללא הגבלת תקרה.
ב. ש"נ-ישולמו כחוק.
ג. עמלות: העובד יקבל עמלה של _____ דולר לפי השער היציג ביום תשלום העמלה עבור כל תיק חדש שהובא על ידו לחברה עד לתאריך:___________.
7. חופשה: העובד יהיה זכאי ל____ ימי חופשה שנתיים. כמות הצבירה תהיה בהתאם לחוק חופשה שנתית. מועד החופשה יתואם עם________.
8. הבראה: העובד יהיה זכאי לימי הבראה שנתיים עפ"י חוק.
9. ביטוח מנהלים/ קרן פנסיה:
א. החברה תשלם עבור העובד סכומים בגין רכישת זכויות פנסיוניות לפוליסת ביטוח מנהלים – לפי החוק.
ב. לפוליסה יועברו תשלומים חודשיים בגין פיצויים ______ ותגמולים_____.
ג. במקביל ינוכה מדי חודש בחודשו _______ מהמשכורת בגין תגמולים.
ד. התשלומים והניכויים יגזרו מהמשכורת ברוטו.
10. רכב חברה: לצורך מילוי תפקידו:
א. יועמד לרשותו ולשימושו של העובד רכב חברה__________.
ב. העובד מתחייב בזאת כי עם סיום עבודתו בחברה (כולל תקופת ההודעה המוקדמת) מכל סיבה שהיא, בין בתום תקופת ההסכם ובין במהלך תקופתו, ישיב את הרכב לחברה בעת שיידרש.
ג. השימוש ברכב בהתאם לנוהלי החברה.
ד. גילום מס- על העובד תחול כל חבות המס הנובעת מהעמדת הרכב לרשותו.
ה. קנסות- העובד יישא בעלות קנסות ועבירות תנועה שיבצע, מוסכם שהקנסות שישולמו ע"י החברה, יקוזזו מעלות ממשכורת העובד.
11. טלפון סלולרי: לרשות העובד יועמד טלפון סלולרי.
12. הודעה מוקדמת:
א. בתקופת ההודעה המוקדמת יהיה על העובד לעבוד, אולם החברה תהיה רשאית לפי שיקול דעתה לוותר על עבודה בתקופת ההודעה המוקדמת כולה או חלקה.
ב. בתקופת ההודעה המוקדמת בין אם ניתנה ע"י החברה ובין אם ניתנה ע"י העובד, העובד יקבל את משכרותו לרבות כל התנאים הנלווים להסכם זה.
ג. למרות האמור לעיל, היה וההסכם יסתיים בנסיבות השוללות זכאות לפיצויי פיטורין בהתאם לחוק פיצויי פיטורין, תהיה החברה רשאית לסיים העסקת העובד לאלתר וללא הודעה מוקדמת.
13. כל שינוי או תוספת להסכם זה, יעשה אך ורק בכתב, ויחייב את הצדדים בהתאם.
ולראיה באו הצדדים על החתום:
החברה – צד א' העובד – צד ב'
_______________________ _______________________
התקשרו אלינו-
נשמח להאזין, להקשיב, לסייע, להכווין, לייעץ וכמובן- להיות לשירותכם:
איכות השמה-
טל' במשרדינו (רב קווי)- 03-5166668
|